Στόχος δύο φορές το ίδιο περίπτερο στα Καμίνια – Αναστάτωση στην περιοχή για τον δράστη με το μαχαίρι – Στα ίχνη του η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

*Της Χριστίνας Μπιτάδου

Τον φόβο με τα μάτια του είδε ο υπάλληλος περιπτέρου στα Καμίνια του Πειραιά όταν την ώρα που δούλευε είδε έναν άντρα να τον απειλεί και να του ζητά τις εισπράξεις.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Κυριακής (26-09-21), η ώρα έδειχνε 5 και μισή και ο υπάλληλος εκεί που καθόταν στο πόστο του, μέσα στο περίπτερο δηλαδή, ξαφνικά είδε έναν άγνωστο άντρα μετρίου αναστήματος να τον απειλεί με ένα αιχμηρό αντικείμενο, (μαχαίρι), ώστε να του δώσει ότι χρήματα είχε. Ο υπάλληλος έντρομος, πράγματι του έδωσε τα έσοδα του ταμείου, αλλά η τραυματική του εμπειρία δεν τελείωσε εκεί. Την ίδια μέρα, αργά το βράδυ γύρω στις 23:30, σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες , ο ίδιος άνδρας επανήλθε στο ίδιο περίπτερο με σκοπό πάλι να πάρει «δια της βίας και του τρόμου» ξανά τα χρήματα!

Το περίπτερο βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο των Καμινίων (Δωδεκανήσου) με μεγάλη διέλευση κόσμου, κάτι που δεν πτόησε το δράστη!

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά διεξάγει ενδελεχή έρευνα και συγκεντρώνει στοιχεία για να βρεθεί ο δράστης.

ΠΗΓΗ: koinoniki.gr

*Φωτο αρχείου