Πατούλης: Θετικός αλλά… κυκλοφορούσε; -Ποιος δήμαρχος τον κόλλησε

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης ανακοίνωσε ότι: «ενημερώθηκε από Δήμαρχο που συναντήθηκε τις προηγούμενες μέρες, ότι εμφάνισε συμπτώματα #Covid19. Αμέσως υποβλήθηκα σε έλεγχο και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό», πρόσθεσε.

Ο δήμαρχος στον οποίο αναφέρεται ο κ. Πατούλης είναι ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου, με τον οποίο συναντήθηκε την Παρασκευή 27/11. Μία ημέρα αργότερα (29/11) ο κ. Φιλίππου ανακοίνωσε ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό. Άρα, ο περιφερειάρχης Αττικής και γιατρός, θα έπρεπε, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ως επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα να παραμείνει στο σπίτι του και, μάλιστα, σε απομόνωση. Το ίδιο και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πέππας που βρέθηκε και εκείνος θετικός.

Ωστόσο όπως προκύπτει από τις αναρτήσεις του περιφερειάρχη Αττικής στην σελίδα του στο facebook, εκείνος συνέχισε να κάνει συναντήσεις, και να πηγαίνει σε τηλεοπτικά στούντιο (ΣΚΑΙ) και εκδηλώσεις.

Σύμφωνα ωστόσο με “πηγές” της Π. Αττικής, ο Γ. Πατούλης  μετά την ανακοίνωση του δημάρχου Σαρωνικού έκανε τη Δευτέρα το πρωί rapid test το οποίο βγήκε αρνητικό. Στη συνέχεια έκανε και μοριακό τεστ το οποίο βγήκε θετικό την Τρίτη το απόγευμα, οπότε και το ανακοίνωσε.