Χαρδαλιάς: Με σκίτσο του Αρκά «επιτίθεται» σε λαϊκιστές & συνωμοσιολόγους

Δεν είναι ώρα ούτε για πανικό, αλλά ούτε και για εφησυχασμό αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς τονίζει πως ο κορωνοϊός είναι εδώ, καθώς τα κρούσματα τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζουν αύξηση και στέλνει ένα σαφές μήνυμα ενάντια στους «ελάχιστους λαϊκιστές» οι οποίοι όπως αναφέρει πρέπει να απομονωθούν.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας επισυνάπτει στην ανάρτησή του κι ένα σκίτσο του Αρκά, με το οποίο ο γνωστός σκιτσογράφος καταφέρεται εναντίον εκείνων που δεν πιστεύουν πλέον ότι ο ιός είναι υπαρκτός.

Δεν πρέπει να μας πείσουν… Ο ιός ειναι εδώ, σε ύφεση στην Πατρίδα μας, αλλά σίγουρα ανάμεσά μας, επικίνδυνος και…

Δημοσιεύτηκε από Nikos Hardalias B στις Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020Αναλυτικά η ανάρτησή του

“Δεν πρέπει να μας πείσουν… Ο ιός ειναι εδώ, σε ύφεση στην Πατρίδα μας, αλλά σίγουρα ανάμεσά μας, επικίνδυνος και αόρατος!

Οι 45.233 νεκροί στην Μεγ.Βρετανία, οι 35.028 νεκροί στην γειτονική μας Ιταλία, οι 30.152 νεκροί στη Γαλλία, οι 142.080 νεκροί στις ΗΠΑ και οι 600.126 νεκροί συνάνθρωποι μας εως σήμερα συνολικά σε όλο τον κόσμο, δεν ειναι ψέμα, δεν ειναι fake news. Παιδιά, αδέλφια, γονείς κλαίνε και προσεύχονται για τις ψυχές τους σε όλο τον κόσμο, και εμείς προσευχόμαστε για τους 195 συνανθρώπους μας που έφυγαν τόσο άδικα, εδώ στην Πατρίδα μας και τις οικογένειες τους. Δεν χρειαζεται πανικός αλλά και κανένας εφησυχασμός!