Αναμπουμπούλα στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας- Χρ. Βρεττάκος: Επιχειρηματικά συμφέροντα αναζητούν εκπροσώπους στην πόλη!

Συνεχίζεται η αναμπουμπούλα στον δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας με το θέμα της απομάκρυνσης της εταιρείας πετρελαιοειδών που εδρεύει στα Λιπάσματα.  Ενώ όλοι θα περιμέναμε τις δημοτικές παρατάξεις να ομονοούν στην απομάκρυνσή τους, όπως προστάζει και η τοπική κοινωνία, ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, και όχι μόνο αυτός, με ανακοίνωσή του στρέφεται ενάντια του κ. Διαλινάκη, επικεφαλής δημοτικής παράταξης.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος αναφέρει: «Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου- Δραπετσώνας στις 6 Ιουλίου 2020, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ελεύθερη κίνηση δημοτών» κ. Διαλινάκης, λειτουργώντας –είτε το κατάλαβε είτε όχι- ως εκπρόσωπος επιχειρηματικών συμφερόντων, μοίρασε στους δημοτικούς συμβούλους ένα κείμενο που υπογράφει ο πρώην διοικητής της Δημόσιας Αρχής Λιμένων. Στο κείμενο αναπαράγονται τα γνωστά επιχειρήματα της Oil one και της Εθνικής Τράπεζας σε βάρος των συμφερόντων της πόλης μας και των κατοίκων της.

Με την κίνησή του αυτή, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης φαίνεται πως έχει αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει».

Η συμπεριφορά αυτή του κ. Διαλινάκη, επιβεβαιώνεται και από ανακοίνωση του κ. Παντελή Καμά, δημοτικού συμβούλου, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Κερατσίνι- Δραπετσώνα #αλλάζουμε». Συγκεκριμένα αναφέρει: «Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 6/07/2020, με σαφή τρόπο, αποδοκίμασα, την επιλογή του κυρίου Διαλινάκη, να αναπαραγάγει όσα διακινεί ο κύριος Μπακόπουλος. Η άποψή μου, είναι ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν μπορεί να ” μπαίνει” από την πίσω πόρτα η άποψη της εταιρείας Oil One. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αν η εταιρεία επιλέξει να μας πει την άποψή της εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, θα είμαι από αυτούς που θα πουν ” δεν θέλω να ακούσω”. Η Εταιρεία όμως. όπως νόμιμα εκπροσωπείται και επισήμως.».

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗΣτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου- Δραπετσώνας στις 6 Ιουλίου 2020, επικεφαλής δημοτικής παράταξης, λειτουργώντας –είτε το κατάλαβε είτε όχι- ως εκπρόσωπος επιχειρηματικών συμφερόντων, μοίρασε στους δημοτικούς συμβούλους ένα κείμενο που υπογράφει ο πρώην διοικητής της Δημόσιας Αρχής Λιμένων. Στο κείμενο αναπαράγονται τα γνωστά επιχειρήματα της Oil one και της Εθνικής Τράπεζας σε βάρος των συμφερόντων της πόλης μας και των κατοίκων της.Με την κίνησή του αυτή, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης φαίνεται πως έχει αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει.Δείτε παρακάτω την απάντηση του δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου, προκειμένου ο καθένας και η καθεμία να γνωρίζει από ποιους εκπροσωπείται στο Δημοτικό Συμβούλιο:

Δημοσιεύτηκε από Χρήστος Βρεττάκος – Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας στις Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020